Želimo povečati našo ekipo! Zaposlimo spletnega programerja.

Najlepša hvala ker si si vzel-a čas za naš oglas za delo. V naši agenciji za spletne rešitve iščemo novega sodelavca, ki se bo v naši ekipi počutil dobro in bo svoje delo opravljal z veseljem. To pomeni, da bo z radovednostjo sprejemal nove izzive, vestno opravljal zanimive in malo manj zanimive naloge, pomagal drugim in bil pripravljen sprejeti pomoč, jasno predstavil svoja pričakovanja in vestno izpolnil svoje obveznosti. Kot ekipa smo najmočnejši kadar zares in iskreno sodelujemo. Takrat ni noben projekt nedosegljiv. Prosim razmisli in se oglasi na informativni sestanek. Spoznajmo se, morda se ujamemo.

Kaj pričakujemo

Od novega sodelavca pričakujemo, da dobro obvlada spletno programiranje (ali pa to želi doseči). Področja, ki jih mIščemo nekoga, ki bi prinesel nove ideje v naš team. Iščemo nekoga s katerim bomo šli lahko tudi na kavo.

PHP napredno znanje

Html/Css napredno znanje

MySql napredno znanje

Js začetnik

Kaj ponujamo

Ponujamo redno zaposlitev za nedoločen čas, 8 urni delavnik brez vikendov in praznikov. Sodeloval boš pri izdelavi in implementaciji spletnih trgovin v različne poslovne sisteme strank, razvijal boš nove module in nadgrajeval obstoječe. Skrbel boš za delovanje spletnih rešitev in pomagal pri razvoju.

Če te zanima in čutiš, da bi rad poizkusil z nami, te vabimo na neobvezujočo kavico. Prej pa nam pošlji še kak mail s svojo predstavitvijo in življenjepisom. Pa ne pozabi pripeti katere od referenc. Veselimo se, da te spoznamo.

Kontakt

Še nekaj o nas. Smo ekipa štirih, ki nam je ta trenutek obstoječa količina dela rahlo zrasla čez meje obvladljivega. Radi delamo in vestno skrbimo za vse naše stranke, vendar je prišel čas, ko moramo spustiti v našo ekipo novo (po)moč. S strankami sklepamo dolgoročna partnerstva in sklepamo fair-play dogovore. Skrbno izbiramo stranke, tiste ki so pripravljene konstruktivno sodelovati, se angažirati in postavljati jasne in realne zahteve. Mi pa se potrudimo najbolje razumeti njihove želje in jih osmisliti v učinkovit in uspešen spletni projekt. Ne bojimo se predlagati druge rešitve, če vemo, da bo to za stranko dobro. Stremimo k temu, da združujemo vrhunski izgled, dobro uporabniško izkušnjo in usmerjenost v rezultate.

Kontaktiraj nas na info@2digital.si ali pokliči na 051 366 343 - Aljoša

Na splet smo pomagali številnim uspešnim podjetjem - naj pomagamo tudi vam!

zapri