Izdelava spletnih strani

Spletna stran je učinkovito orodje, s katerim lahko preko spleta predstavljate in tržite vaše izdelke ali storitve. Poleg ustrezne tehnične rešitve, vsaka spletna stran zahteva kakovostno vsebino in aktivnega spletnega urednika. Torej nekoga, ki bo objavljal ustrezne vsebine, komuniciral s strankami in opravljal druge aktivnosti, ki so potrebne za uspešno delovanje spletne strani. Pri izdelavi spletne strani je najpomembnejša kakovostna in relevantna vsebina, na podlagi katere je stran visoko uvrščena v spletne iskalnike in obiskovalca prepriča v nakup, obisk salona ali drugo željeno dejanje.

Grafična podoba spletne strani

Ustrezen odzivni izgled vsake spletne strani pripravimo v naši spletni agenciji. Izhajamo iz vaše celostne grafične podobe, vaše ponudbe in vaših pričakovanj. Grafični osnutek je rezultat naše kreativne všečne rešitve, ki jo individualno pripravimo za vsako stranko posebej. Grafični osnutek ni pomemben samo zaradi izgleda spletne strani, ampak tudi zaradi lažjega razumevanja delovanja spletne strani še preden se sama izdelava začne.

Glavne lastnosti moderne, prodajno usmerjene spletne strani

Domača stran

Prva - domača stran je največkrat vstopna točka v vašo spletno predstavitev, zato mora izpostaviti ključne elemente vaše ponudbe ali dejavnosti. Navigacija spletne strani mora omogočati enostaven pregled in dostop do celotnega vsebine, tako na namizni, kot tudi na mobilni verziji. Poljubno so na domači strani objavljene še druge informacije, ki dopolnjujejo vašo ponudbo. Tukaj tudi izpostavimo svoje prednosti, ugodnosti in privlačne posebnosti! Z našim inovativnim urejevalnikom lahko enostavno skrbite za stalno izpostavljenost zanimivih novic in novosti iz vaše ponudbe.

Predstavitev vaše ponudbe

Pri pregledovanju vsebine uporabnika vedno usmerimo na tisto področje vsebine, ki ga zanima. Predstavitvene strani so namenjene podrobnejši in natančnejši predstavitvi naše ponudbe. Tam imamo možnost grafično in vsebinsko predstaviti kaj delamo, kako to delamo in zakaj smo v tem dobri. Tu je prostor za priporočila naših partnerjev ali objavo referenc. Na tem mestu obiskovalca povabimo h kontaktu z nami. Telefon ali obrazec za hitri kontakt mora biti stalno prisoten. Na drugi strani pa skrbimo za hiter in ažuren odziv. Naš sistem omogoča različne tipe predstavitve, ne glede na to kaj ponujate – izdelki, storitve, tečaji, svetovanja in mnoge druge.

Dopolnilne vsebine

Poleg predstavitve svoje osnovne dejavnosti pogosto stranke zanimajo tudi druge posredno povezane informacije v zvezi s tem kar ponujamo. Blog oz. druge aktualne objave so atraktiven način vzpostavljanja vezi z našimi strankami in grajenja vezi, ki utrjujejo našo blagovno znamko. Nasveti, izkušnje, mnenja in druge uporabne informacije, ki jih uporabniku postrežemo brezplačno dvignejo naš ugled, število zvestih obiskovalcev, rang v iskalnikih in posledično zvišajo prodajo.

Poziv k dejanju - kontaktirajte nas

Vsaka izdelava spletne strani ima nek cilj h katerem stremi celotna predstavitev. Stranko želimo zainteresirati za nakup v našem salonu, jo prepričati v obisk našega komercialista, naročiti na tečaj ali kakršnokoli drugo dejanje, ki je povezano z realizacijo posla. Povsod mora jasno in nedvoumno biti izpostavljeno kaj želimo od obiskovalca in mu to tudi jasno predstaviti. Poziv k dejanju na spletni strani je po navadi obrazec, gumb ali besedilo, ki obiskovalcu omogoči, da z nami vzpostavi stik. Naša naloga pa je da se nanj čimprej odzovemo.

Vabimo vas, da nas pokličete ali kontaktirate za sestanek, če želite imeti sodobno in tržno usmerjeno spletno predstavitev, ki vam bo pomagala zvišati vrednost vašega poslovanja.

Kontaktirajte nas

Na splet smo pomagali številnim uspešnim podjetjem
Naj pomagamo tudi vam.

Izjave zadovoljnih strank

Vrsta uspešno realiziranih projektov nam je prinesla pozitivne odzive

Z agencijo 2digital smo zelo zadovoljni in jih z veseljem priporočamo za implementacijo spletnih rešitev. Da je bilo sodelovanje z njimi pravilna odločitev, se kaže tudi v rezultatih, ki jih prinaša spletna trgovina www.alpinashop.si.

Klemen V.
Alpina

Zadovoljni smo z Agencijo 2digital, saj so nam uspešno posodobili spletni B2B sistem in olajšali delo s strankami.

Simon Š.
E-net

Super odnos in neverjetno hitra odzivnost! Priporočam!


Založba Rokus Klett

Agencija 2digital, ki zna prisluhniti svojim naročnikom in rešiti tudi najbolj kompleksne težave. Toplo priporočam :) vsem, ki si želijo narediti korak naprej v svojem internet poslovanju.

Jure B.
Gradtur

Z Agencijo 2digital sodelujem že skoraj 10 let. Vedno sem se lahko zanesla na njih in predvsem so mi prisluhnili in mi svetovali tudi, če sama nisem imela čisto prave vizije kako. Ker nekaj bi, nisem pa vedela kako naj bo ;). In nastalo je točno tako, kot sem si predstavljala.

Alenka K. H.
Bajka

Pri izbiri ponudnika za izdelavo spletne strani smo imeli težko nalogo, in sicer za koga se odločiti, saj je ponudnikov danes dosti in kot laik glede tega nismo vedeli veliko. Odločili smo se za agencijo 2digital in z izbiro smo zelo zadovoljni. Profesionalen odnos od samega začetka.

Biljana R.
Rakan

Priporočamo le delo z agencijo 2digital. Ponujajo zelo profesionalno storitev in takojšnjo tehnično podporo.

Dino F.
Monodaq

Z delom in rezultati agencije 2digital smo zelo zadovoljni, ker nam je znala prisluhniti in izdelati uporabnikom prijazno spletno mesto naše Občine www.trebnje.si, zato jih z veseljem priporočamo.

Janez P.
Občina Trebnje

Odlična agencija za spletne storitve, zelo prijazno in strokovno osebje. Priporočam!!!

Srečko S.
Bojler

Za nas nepoučene o teh stvareh je 2digital prava izbira! Moram pohvaliti hitro odzivnost in realizacijo zadanih nalog. Če bi ponovno izbiral, bi zopet izbral 2digital! Tudi vam priporočam 2digital, za nas je bila to top izbira, zakaj ne bi bila tudi za vas!

Andrej O.
Meja d.d.

Na splet smo pomagali številnim uspešnim podjetjem - naj pomagamo tudi vam!

zapri