Vrhunske spletne rešitve

V naši agenciji izdelujemo vrhunske spletne strani in rešitve, ki temeljijo na všečnem dizajnu in kreativnih idejah. Odlikujejo jih prijazen vmesnik in stabilna platforma, ki skoraj nikoli ne bo iz spletnega brskalnika privabila, ups… te strani ni bilo mogoče najti.

Želimo nadgraditi vaše znanje in razumevanje spletnega trženja

Radi smo vpleteni v celoten proces od koncepta, dizajna, tehnične rešitve in soustvarjanja vsebine. Želimo nadgraditi vaše znanje in razumevanje spletnega trženja. Radi soustvarjamo z vami in radi soustvarjamo splet. Že imate izdelan dizjan? Ni problema, vključite nas tam kjer vam ustreza. Vedno bomo dodali vrednost vašemu projektu.

NAŠE SPLETNE REŠITVE ODLIKUJE UNIKATNOST IN PRILAGODLJIVOST

Z večjimi podjetji najraje sodelujemo pri izdelavi tržno usmerjenih, odzivnih spletnih mest, integriranih v poslovno-informacijski sistem. Z manjšimi podjetji pa še veliko, veliko več.

Ne verjamete? Res je, na spletu so lahko tudi majhni veliki, prilagodljivost je bistvenega pomena. Splet ponuja nešteto možnosti in tehnologij – naj vam jih pomagamo izkoristiti.

Trudimo se čim bolje prilagoditi vašim potrebam in željam, ter obenem zagotoviti, da bodo sodobne spletne tehnologije delovale v vašo korist.

Vsaka spletna stran, ki jo izdelamo vam omogoča enostaven nadzor nad celotno vsebino spletnega mesta in enostavno urejanje. Vsebino lahko prilagajate tako za namizne računalnike, kot tudi za mobilne naprave.Na koncu vas ne pustimo same

Pravzaprav ni konca. Ko je spletna stran izdelana vam pomagamo izboljšati delovanje, olajšati uporabo in predvsem prodati več. Nadgradnje ali podpora – tu smo in bomo za vas.

Ne veste točno kaj želite, oziroma ali se to kar imate v mislih da narediti, koliko bi to prišlo? Pišite nam in za doseg vašega cilja bomo poizkušali najti najboljšo rešitev znotraj vašega časovnega in finančnega okvirja – omejitev s katerimi se srečuje vsako poslovanje.

Izjave zadovoljnih strank

Vrsta uspešno realiziranih projektov nam je prinesla pozitivne odzive

Z agencijo 2digital smo zelo zadovoljni in jih z veseljem priporočamo za implementacijo spletnih rešitev. Da je bilo sodelovanje z njimi pravilna odločitev, se kaže tudi v rezultatih, ki jih prinaša spletna trgovina www.alpinashop.si.

Klemen V.
Alpina

Zadovoljni smo z Agencijo 2digital, saj so nam uspešno posodobili spletni B2B sistem in olajšali delo s strankami.

Simon Š.
E-net

Super odnos in neverjetno hitra odzivnost! Priporočam!


Založba Rokus Klett

Agencija 2digital, ki zna prisluhniti svojim naročnikom in rešiti tudi najbolj kompleksne težave. Toplo priporočam :) vsem, ki si želijo narediti korak naprej v svojem internet poslovanju.

Jure B.
Gradtur

Z Agencijo 2digital sodelujem že skoraj 10 let. Vedno sem se lahko zanesla na njih in predvsem so mi prisluhnili in mi svetovali tudi, če sama nisem imela čisto prave vizije kako. Ker nekaj bi, nisem pa vedela kako naj bo ;). In nastalo je točno tako, kot sem si predstavljala.

Alenka K. H.
Bajka

Pri izbiri ponudnika za izdelavo spletne strani smo imeli težko nalogo, in sicer za koga se odločiti, saj je ponudnikov danes dosti in kot laik glede tega nismo vedeli veliko. Odločili smo se za agencijo 2digital in z izbiro smo zelo zadovoljni. Profesionalen odnos od samega začetka.

Biljana R.
Rakan

Priporočamo le delo z agencijo 2digital. Ponujajo zelo profesionalno storitev in takojšnjo tehnično podporo.

Dino F.
Monodaq

Z delom in rezultati agencije 2digital smo zelo zadovoljni, ker nam je znala prisluhniti in izdelati uporabnikom prijazno spletno mesto naše Občine www.trebnje.si, zato jih z veseljem priporočamo.

Janez P.
Občina Trebnje

Odlična agencija za spletne storitve, zelo prijazno in strokovno osebje. Priporočam!!!

Srečko S.
Bojler

Za nas nepoučene o teh stvareh je 2digital prava izbira! Moram pohvaliti hitro odzivnost in realizacijo zadanih nalog. Če bi ponovno izbiral, bi zopet izbral 2digital! Tudi vam priporočam 2digital, za nas je bila to top izbira, zakaj ne bi bila tudi za vas!

Andrej O.
Meja d.d.

Kontaktirajte nas

Na splet smo pomagali številnim uspešnim podjetjem
Naj pomagamo tudi vam.

Na splet smo pomagali številnim uspešnim podjetjem - naj pomagamo tudi vam!

zapri

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih